doğa gezilerigezilecek yerlerkamp alanlarıSeyahat TüyolarıKonaklama
DOLAR
32,4563
EURO
34,8688
ALTIN
2.443,33
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

2021 Yılı Erken Rezervasyon Dönemi Yüzde 30-50 Arası İndirimle Başladı

12.02.2021
0
A+
A-

2021 yılı erken rezervasyon dönemi yüzde 30-50 arası indirimle Türkiye’nin büyük seyahat acenteleri önderliğinde başladı.

2020 Aralık ayından beri 2021 erken rezervasyonların başlayacağı ile ilgili işaretler veren büyük acenteler ve erken rezervasyon otelleri, bu çalışmalarına Ocak ayı içinde hız vererek erken rezervasyonları başlattılar.

Tatil Sepeti, Ets Tur, Otelz, Tatil Budur, Jolly Tur gibi acentelerin erken rezervasyon hazırlıkları tamamlandı. Bu acentelerle çalışan otellerin fiyat durumlarına bakıldığında; genel olarak erken rezervasyonların yüzde 30 ve yüzde 50 arası indirimli fiyatlarda olduğu görülüyor.

Pandemi döneminde misafirlerinin ve çalışanlarının sağlığını ön planda tutan oteller, tüm korona virüs önlemlerini alıp, yapılan denetlemelerle Güvenli Turizm Sertifikası alabilmek için çaba harcadılar. Erken rezervasyon için bu büyük acenteler ile çalışan otellerin hepsinin bu turizm sertifikasına sahip ve resmi onayla gönül rahatlığı ile konaklama yapılabilecek oteller olduğu görülüyor.

Bazı Otellerde Erken Rezervasyon İndirimi Yüzde 57’ye Ulaştı

2021 erken rezervasyon otellerinin bazılarında indirimlerinin yüzde 57 seviyelerine çıktığı görülüyor. Bu otellerin çoğunda 5 ay erteleme avantajı ile şimdi al 5 ay sonra öde, iptal sigortası, ücretsiz iptal seçenekleri, masterpass kullanımı ile yüzde 25 ön ödemeli rezervasyon gibi çeşitli seçenekler sunularak erken rezervasyon daha cazip hale getirilmeye çalışılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.